Dnevni horoskop za 17. avgust 2022. Blizanci, teško vam je da izrazite svoja osećanja i namere

|

Ovan

Ljubav: Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Bik

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom. Posao: Interesuju Vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj lestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Zdravlje: Pratite svoj »unutrašnji glas« i potrebe, opustite se.

Rak

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Lav

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Posao: Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na Vašu koncentraciju ili da Vas neko »ulovi« u zamku. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Devica

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Posao: Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume u kombinaciji sa svojim ciljevima. Upornost će Vam se višestruko isplatiti. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Vaga

Ljubav: U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Posao: Na Vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Posao: Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao dobra relaksacija.

Strelac

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Jarac

Ljubav: Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na svoju okolinu. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vodolija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Posao: Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo pri isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan promenama. Nedostaje Vam dobra koncentracija. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.