Dnevni horoskop za 15. mart 2023. Ovnovi dolaze do važne informacije, Lavovi imaju problem sa bitnom osobom

|

Ovan

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Bik

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Rak

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Lav

Ljubav: Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas brine. Posao: Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procenu. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Devica

Ljubav: Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Posao: Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba ignoriše Vaše ideje i pokušava da Vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. Posao: Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Škorpija

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite potrebe i interesovanja. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac

Ljubav: Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji čvrsta namera. Posao: Pokušavate da ispravite poslovne propuste, nema razloga da previše pričate o svojim planovima. Važni su rezultati, a ne komentari. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ne želite utehu, ali na žalost ono što se dešava između Vas i partnera podseća na unapred “režiranu predstavu”. Posao: Primećujete da neko ima negativan uticaj na Vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u polemikama. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.