Evo šta Sergej i Kristina Ćetković kažu o biološkim roditeljima svojih ćerki: “Mi smo im bili suđeni, ali…”

|

Popularni pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina, kao što svi već dobro znaju, imaju dve ćerke, i to Lolu i Milu. Supružnivi ne kriju da su devojčice usvojili neposredno nakon što su se rodile. Lola je u njihov dom došla 2010, a dve godine kasnije pridružila im se i četvoromesečna Mila.

− Lola je bila mirna i predivna beba, stalno se smejala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najlepših trenutaka u mom životu. Nije bilo nikakvog straha, uklopili smo se kao da smo oduvek bili zajedno. Mila je kao beba bila dosta nemirna, a ja i sada u šali kažem: “Da je Mila bila prva, ne bismo poželeli drugo dete” – pričala je Kristina o prvim danima roditeljstva.

Sergej i Kristina nisu nikada od svojih naslednica krili da su usvojene, već su im non stop govorili da su ih oni „rodili iz srca”.

− One odavno znaju da su usvojene i to je za nas najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo želeli da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve što možemo da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, iako ih nismo rodili – rekao je Sergej.

− Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome.- iskren je pevač.

Izvor: hellomagazin.rs