Dnevni horoskop za 15. avgust 2022. Vage, izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju

|

Ovan

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Bik

Ljubav: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Posao: Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Rak

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Posao: Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Lav

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, postupci dovoljno govore o osećanjima. Posao: Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Devica

Ljubav: Imate loš predosećaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Delujete napeto i sumnjičavo. Posao: Ne budite razmetljivi pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tuđe ponašanje, ako za to ne postoji dobar povod. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite napornih situacija, opustite se.

Vaga

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Posao: Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rešavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao: Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Strelac

Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Vodolija

Ljubav: U emotivnom smislu smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava Vaše kriterijume i očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i relaksacija.

Ribe

Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.