Dnevni horoskop za 10. februar 2022. Jarčevi, nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira

|

Ovan

Ljubav: Nemojte obećavati partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo. Posao: Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da se pridržavate proverenog obrasca u saradnji. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Bik

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće Vam novi susret. Posao: Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Posao: Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Rak

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«. Posao: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Lav

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Potrebna Vam je emotivna podrška. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Devica

Ljubav: Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Vaga

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Posao: Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Zdravlje: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Strelac

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite dodatnu empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Jarac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

Ljubav: Nemojte uskraćivati porodici ili partneru mogućnost za zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Posao: Ponuđene su Vam nove ideje za poslovnu saradnju. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.