Đokovići za muziku iskeširali 55.000 evra: Uveseljavale ih najveće zvezde – Isplivali honorari pevača, najviše zaradila Prijovićka

|

Porodica Đoković drugi dan proslave venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nastavila je na plaži u Crnoj Gori u okviru rizorta u kome su odseli.

Kao što je poznato, venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su samo najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja, dok su u Crnoj Gori napravili veliko slavlje i žurku na plaži.

Za dobro raspoloženje mladenaca i zvanica na svadbi, angažovani su najbolji pevači, te su se za mikrofonom smenjivali Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, kao i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra.

Porodica Đoković je za honorare pomenutih pevača izdvojila čak 55.000 evra. Tako je Prijovićka zaradila 12.000 evra, Milica Pavlović i Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 evra, Saša Kovačević čak 15.000 evra, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić – 8.000 evra.

Nema sumnje da je pored ovakvih zvezda narodne i zabavne muzike atmosfera bila posebno vesela. To dokazuju i fotografije sa slavlja, na kojima se posebno ističe Novak, koji je u jednom momentu pao na kolena, a njegov otac Srđan zaigrao na stolu sa gostima.

Izvor: kurir.rs