Rada Manojlović iznenadila sestre Valentinu i Anđelu: Donela im poklone i uputila jaku poruku – Devojčice presrećne

|

Za nedaće sestara Valentine i Anđele iz sela Drajinac javnost je saznala tek nedavno, a kada je njihova priča objavljena u medijima, porodici su krenula da se otvaraju nova vrata. Iz jednih je izašla i njihova omiljena pevačica, Rada Manojlović.

Naime, između ostalog, devojčice su rekle da obožavaju da slušaju muziku, a da im je omiljena pevačica Rada Manojlović. Redakcija Telegrafa je pozvala Radu, koja je istog trenutka rekla da će doći, uprkos tome što je veče pre bila na nastupu u Severnoj Makedoniji.

Devojčice su sedele u studiju i čekale “direktorku” koja želi da ih upozna. To je bila mala laž, kako bi iz Telegrafa prikrili ko zapravo dolazi.

U jednom trenutku, Rada se pojavila na vratima, u rukama je nosila kese pune pokolona za devojčice, a one su ostale zatečene. Nisu progovorale ni reč, a nakon nekoliko minuta su se oslobodile.

Pevale su, pričale, ljubile i grlile Radu koja je sa njima razgovarala kao da se znaju celog života.

“Devojčice su predivne, ja se uvek odazivam kada su ovakve stvari u pitanju. Ne krijem kako sam ja nekada živela, imamo dosta sličnosti. One su jako slatke, i rekla sam im da me pozovu i da ću im pomoći uvek. Drago mi je da sam ih upoznala, i da sam im ulepšala dan, i one su meni moram da priznam”, rekla je Rada.

Sve vreme dok je pevačica pričala, sestre su je gledale ne treptavši. Shvatile su da im je prijatelj i da želi da im pomogne, pričala im je o danima kada ni ona nije imala mnogo i kako se rad i trud isplati.

Posle razgovora, Valentina i Anđela su se pozdravile sa Radom i njenom sestrom Marijom, a onda su se rastale i dogovorile da se ponovo vide.

Izvor: telegraf.rs