Bivši poslanik žestoko uvredio Jovanu Joksimović, ona ga presekla: “Preko ovoga ne mogu da pređem” – Novi skandal u programu uživo

|

U jutarnjem programu televizije K1 kod Jovane Joksimović, gost je, između ostalih, bio predsednik Foruma za strateške studije i bivši narodni poslanik Neven Cvetićanin.

Kako njena emisija retko prođe bez nekog ispada, bilo gostiju, bilo voditeljke, i ovog puta gledaoci su bili svedoci skandala u programu uživo. Ono što je Cvetićanin tokom razgovora rekao voditeljki, mnogi su okarakterisali kao uvredljivo, i zbog toga su ga Jovana i drugi gost prekinuli u neverici.

“Jovana lepa ste žena, al’ ovo ni za vas nije teško”, izgovorio je bivši narodni poslanik, na šta mu je Jovana rekla: “Šta ste to sad rekli? Lepa ste žena, ali nije ni za mene teško da shvatim?”, odgovorila mu je Jovana u neverici.

Neven je potom nastavio sa svojom pričom, ne obazirući se na reči voditeljke i drugog sagovornika, međutim Jovana ga je prekinula: “Preko ovoga ne mogu da pređem. Znate koliko je bilo ružno ovo što ste rekli? Je l’ to razumete? Nikad mi se ovo nije desilo”, rekla je Jovana i dalje ne verujući šta je čula od svog gosta. Kako je sve izgledalo možete pogledati na videu OVDE.

Izvor: mondo.rs