Bivša kuvarica Dragane Mirković progovorila: Ovako je bilo živeti sa zvezdom, vreme je da se sazna istina

|

Popularna balkanska zvezda, Dragana Mirković živi takav život da sebi može priuštiti luksuz kakav poželi, te i nije tajna u kakvoj vili živi u Beču.

Pevačica je dugi niz godina u srećnom braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim ima dvoje dece, a svoju privatnost pokušavaju da što više sačuvaju od javnosti.

Dragana Mirković imala je kuvaricu koja je godinama radila u njenoj kući i sada je ona podelila sa nama kako se ova muzička zvezda ophodila prema njoj, a kako kaže i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

– Jedina istina je da se osoba poput Dragane više ne rađa, ja sam zapanjena – rekla je ona i dodala:

– Tako velika zvezda, koja sebi može sve da priušti, kad god je kod kuće redovno je dolazila u kuhinju kod nas i s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva… Prste da poližete. Sprema tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Ona je jedna zaista divna, posvećena i vredna osoba i nikoga ne gleda s visine, iako bi to mogla – rekla je jednom prilikom kuvarica Dragane Mirković.

– Nikada ne bih napustila njihovu kuću, ali sam morala zbog preseljenja i mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija. Gaga je najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme – rekla je ova žena.

Izvor: kurir.rs