Vojaž u vezi sa ćerkom slavnog fudbalera: Lara izgleda kao top model – Živi daleko od Srbije, otkriveno i čime se bavi

|

Domaća javnost brujala je o raskidu nekada slavnog muzičkog para Mihajla Veruovića Vojaža i Anđele Ignjatović Breskvice, a ubrzo nakon prekida romanse oboje su nastavili dalje, postali uspešni u svojim muzičkim karijerama, ali i pronašli nove emotivne partnere.

Breskvica je već dugo u vezi sa momkom čiji identitet još uvek nije otkrila, dok su Vojaža spajali sa mnogim devojkama, donedavno i sa ćerkom pevača Harisa Džinovića, Đinom. Priče o romansi sa Đinom Đinović podgrejao je najpre zajednički snimak iz njenog kreveta, a zatim i pojavljivanje na premijeri serije u kojoj reper igra glavnog junaka. Iako su oboje sve uveravali da su samo najbolji prijatelji, pojavile su se informacije da je i ovoj ljubavi došao kraj.

Mihajlo po običaju nije dugo patio, već se okrenuo novoj ljubavi. Ovih dana priča se da reper ljubi ćerku čuvenog fudbalera Ljubomira Vokrapića. Njegova navodno nova devojka je Lara Vorkapić se duže vreme bavi pevanjem i već je objavila nekoliko pesama.

Lara živi u Majamiju, odakle se često hvali životom na visokoj nozi, skupocenom garderobom, nakitom i automobilima. Vojaž se ovim povodom još uvek nije oglasio, te za sada nije sigurno da li je i ovde reč o prijateljstvu ili ipak postoji nešto više.

Izvor: mondo.rs