Bili su kolege, pa prijatelji, a onda kumovi: Srđan Predojević svojim potezom pokazao u kakvom je sada odnosu sa Jovanom

|

Voditeljka Jovana Joksimović i voditelj Srđan Predojević dugo su sarađivali zajedno. Iz poslovne saradnje rodilo se prijateljstvo, pa potom i kumstvo. Međutim, sudeći prema najnovijem Srđanovom potezu, izgleda da više nije sve tako idilično u njihovom odnosu.

Odnos Jovane Joksimović i Srđana Predojevića nije sjajan, budući da je venčani kum voditeljke odlučio na ovakav potez. Dugo se govorkalo da su kumovi zavađeni nakon njihovog poslednjeg poslovnog angažmana, kada su napustili TV “Prva”. Tada se u medijima spekulisalo nakon što su dali otkaz da mu je Jovana ponudila posao na televiziji svog supruga, ali za znatno manju platu.

Kumovi se povodom toga nisu oglašavali, a prema pisanju medija, Jovana Srđanu nije čestitala 50. rođendan, što dodatno baca sumnju na njihove poljuljane odnose.

Dodatno, voditelj je nedavno uklonio Jovanu sa svog “Instagrama”, tako da je sada ne prati, budući da verovatno ne želi da gleda njene objave. S druge strane Jovana ipak i dalje prati kuma Srđana na ovoj mreži, što je iznenađujuće.

Jovana i Srđan nisu se oglašavali po tom pitanju, pa ostaje da se tokom vremena vidi da li će se kumovi ipak pomiriti.

Izvor: espreso.co.rs