Zavirite u dom Eve Ras u srcu Vračara: Njen stan je pravi muzej uspomena i izgleda besprekorno

|

Dom proslavljene glumice Eve Ras u srcu Vračara, lepo je opremljen kutak u kome ona piše i priprema nove uloge. Stan se nalazi odmah pored Kalenić pijace koju posećuje svaki dan. Eva Ras izuzetno vodi računa o čistoći, pa je svaki ćošak u njenom stanu besprekorno čist.

Stari orman i komodu savršeno razbijaju bele stolice sa jastucima modernog printa, jer Eva je osoba koja voli da bar nekim detaljom ostane u toku sa trendovima. Kao dokaz da prati trendove, zid je okrečila u zeleno. Stan je poprilično velik i pored dnevne sobe tu su i mala soba u kojoj piše romane, a drugoj prostoriji kaže da je iz dve rupe izvadila zid i napravila veću sobu koja joj služi za relaksaciju.

“Volim Vračar, kao i svi provincijalci. Uhvatila sam se za Vračar i ne puštam (smeh). Tu živim već 60 godina, a na kratko vreme sam živela u ulici Strahinjića bana, i neko vreme na Banovom brdu”, kaže glumica, koja poznaje sve svoje komšije, ali sa njima je na distanci.

Eva Ras je osoba koja živi u sadašnjosti. Fotografije svog supruga i ćerke je sakupila, zalepila selotejpom i odložila na jedno mesto.

“Htela sam da onoliko koliko mi pamćenje nanosi sećanja na njih, da toliko oni naseljavaju ovu kuću”, zaključuje glumica.

Izvor: story.rs