Aleksandar iz Beograda pokazao u kakvom haosu je zatekao stan nakon stanarki: “Sve smrdi, a ovde su živele dve devojke” (VIDEO)

|

U današnje vreme je veoma teško pronaći stan sa prikladnom cenom, a u oglasima se često može videti da su za podstanare poželjne samo devojke, jer se pretpostavlja da su one urednije i odgovornije.

Međutim, ženski pol za podstanare nekad može da se ispostavi kao potpuni promašaj .Video koji je osvanuo na TikToku, pokazuje upravo jednu takvu situaciju. Stanodavac se šokiralo u kakvom je stanju zatekao stan.

“Sve što želim da kažem jeste da su u ovom stanu živele dve devojke”, rekao je on na početku videa, pokazivavši u kakvom je stanju stan ostavljen.

“Pogledaj ovo, nemoj da se ispovraćaš”, čuje se kada je u kadru bila sudopera..

“A da vidite kupatilo, da li ste spremni? Smrdi, dve žene devojke su živele ovde”, pričao je dok je snimao kupatilo koje je bilo u potpunom haosu. Prazne boce kozmetike, razbacani štapići za uši, smeće na sve strane.

“Sanja, više novca ima iza ove mašine nego u našem novčaniku” – rekao je Aleksandar kroz smeh.

Vlasnik ovog stana na Karaburmi u Beogradu, u opisu videa na Tik Toku je napisao “ako vide ovaj video, žao mi je ali mi nije žao! SRAMOTA”

A onda je usledila prava lavina komentara, a većina gledalaca nije mogla da poveruje u kakvom su stanju ove devojke ostavile stan.

“To je ono “Neka mama će”, “Pa posle nemojte primati muškarce nego samo devojke”, “Radila sam kao spremačica. Muški i ženski toalet… Uf nebo i zemlja. Žene su toliko aljkave da je to strašno. A one prve zanovetaju o “čistoći”, komentari su ispod ove objave na Tiktoku.

A jedan mladić je imao opravdanja za ovaj potpuni haos.

“Najlakše je odmah osuditi. Prvi ja, radim šest dana po osam sati, studiram i živim sam. Jako često mi se desi da mi je stan u mnogo gorem stanju nego ovaj”, dodao je on, pokušavajući da opravda aljkavost ovih devojaka.

“Jednostavno, nema opravdanja za nečistoću”, “Ali test za trudnoću koji bleji na podu, strašno”, bili su komentari.

“Trebalo nam je tri dana da izluftiramo, smrdelo je za medalju”, rekao je vlasnik stana, a kada su ga ljudi upitali da li se radi o Ruskinjama, on je rekao da su u stanu živele devojke iz Srbije.

Mladić je posle ovog objavio još jedan video snimak, gde kreči stan, jer ipak novim stanarima ne može da ga izda dok ga prethodno ne vrati u normalu.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs