Svekrva Jovane Joksimović bez dlake na jeziku: “Evo zašto me snaja ne voli, na distanci smo”

|

Jovani Joksimović se udajom za Željka promenio život iz korena. Zahvaljujući njemu je naša lepa voditeljka uplovila u neki novi svet, sa kojim nije imala prilike da se susretne.

Ona je na prvom mestu postala supruga, zatim i majka troje mališana Koste, Srne i Ane, ali i nečija snaja, što joj je donelo novu vrstu odgovornosti i obzira prema mužu. Jovanina svekrva je uvek korektna u ophođenju prema voditeljki, ali u nekom momentu, nesvesno joj se zamerila, zbog čega ju je Jovana, navodno, uzela na zub, pa su odnosi između njih dve zahladneli.

Jednom priliko je Vesna ispričala o čemu se radi.

– Jovana je tip devojke kakve Željko voli. Viđala sam je često jedno vreme i bile smo veoma bliske, ali nakon što sam u jednim novinama rekla da želim unučiće, mi smo se udaljile. A onad je tada izašao naslov “Željkova mama otkriva da je Jovana trudna”, što je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Izgleda da Jovana nije mogla to da mi oprosti, pa je otad neka distanca među nama – rekla je Joksimovićeva majka, koja se okrenula prvoj Željkovoj supruzi, imenjakinji Vesni koja joj je podarila unuku Minu.

– Ona često sa ćerkom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Slagale smo se dobro uvek, a i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, doživljavam je kao ćerku – rekla je svekrva Jovane Joksimović.

Uprkos činjenici da je sa snajom Jovanom imala nesuglasice, ona voli da dolazi u dom svoga sina, da se druži sa svojim unučićima, drago joj je i da ih nekada pričuva, a porodična slavlja ne propušta. Ako sudimo po slikama koje je Jovana sa suprugovim roditeljima svojevremeno na Instagramu objavljivala, izgleda da im se odnos dosta popravio.

Izvor: story.rs