Aleksa Balašević uslikao svoje dve princeze: Mala Vera spava pored mame – Reči koje je napisao izazivaju najlepše emocije

|

Aleksa Balašević, sin proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića i njegova supruga Nikolina nedavno su postali roditelji devojčice Vere. Radosne vesti ponosni otac podelio je na „Instagramu“ napisavši: “Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla je na svet Vera Balašević”.

Iz njegovih objava jasno je da Aleksa neizmerno uživa u prvim danima očinstva, i da je njegov život dobio novi smisao, a svoju radost je ponovo podelio sa pratiocima uz fotografiju supruge i ćerke kako spavaju i emotivne reči koje prate sliku.

“Mnogi kada žele nekom da dočaraju i objasne kako izgleda svet pokažu globus pa objašnjavaju šta su sever, jug, kontinenti i okeani… Ja sam jednostavniji tip iz poslednjih klupa i ekskurzijskih šaraga… Ja pokažem ovu fotografiju i ne objašnjavam ništa”, stoji u Aleksinoj objavi.

Inače, Aleksa i Nikolina venčali su se u junu ove godine. Svečani čin crkvenog venčanja obavio je patrijarh Porfirije, a samo par meseci potom u kuću Balaševića stigla je prinova. Od tada, Aleksa često deli fotografije svoje mezimice Vere i ne krije sreću zbog roditeljstva.

Izvor: hellomagazin.rs