Cakana je prve pare zaradila čisteći toalete: Sada ima toliko novca da ga ne žali – Iskeširala 1.100 dolara za patike

|

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nikada se nije libila da zasuče rukave i pošteno zaradi novac. Pre pevačke karijere, ona je na razne načine pokušavala da dođe do zarade, a sama je priznala da joj je prvi posao bio preko Omladinske zadruge i to čišćenje toaleta.

“Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji “Iz profila” i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

“Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena”, prisetila se Cakana.

Kada je započela pevačku karijeru, novac je počeo da pristiže sve više. Cakana priznaje da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je skoro kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

“Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke”, ispričala je Dragica u pomenutoj emisiji.

Izvor: telegraf.rs