Voditelj Dnevnika u braku je sa skoro deceniju mlađom glumicom: Svi je znate iz ovih serija, a evo kako izgleda (FOTO)

|

Voditelj Dnevnika, Vladimir Jelić, u skladnom je braku sa poznatom glumicom Jovanom Jelić. Poznati voditelj godinama nas informiše o dešavanjima u zemlji i svetu. Dugo godina je bio voditelj Dnevnika na “RTS-u”, a sada je svoje novo poslovno poglavlja započeo na “Prvoj” televiziji.

Malo ko zna da je on već dugo u braku sa poznatom glumicom iz Novog Sada, Jovanom Jelić. Domaća publika mogla je da je gleda u poznatim serijama “Ubice mog oca” i “Urgentni centar”, a kako su oboje uspešni u svojim poslovima, oni ne kriju da su jedno drugom velika podrška. Supruga je od njega mlađa čak osam godina.

– Radili smo zajedno na jednom projektu, koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Tada smo se dopali jedno drugome, razmenili smo brojeve telefona, počeli smo da se viđamo i ubrzo shvatili da smo se zavoleli. Sve je to išlo nekako postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja – rekao je svojevremeno voditelj.

Vidi se da je ovaj bračni par zaljubljen jedno u drugo, jer blistaju kada su zajedno, te su otkrili da sve rešavaju razgovorom.

– Ništa ne može da nas toliko izbaciti iz ravnoteže, a da to ne možemo da rešimo u četiri oka. Oboje smatramo da je komunikacija veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i kad se međusobno podržavate, sve je mnogo lakše, i bezbolnije prođu teški i stresni dani, ali i razmirice i nerazumevanja koji postoje u svakoj vezi – rekao je Jelić jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs