100 kvadrata raskoša, 3 kupatila, veliki dnevni boravak: Država poklanja luks stan u Beogradu – ima samo jedan uslov (FOTO)

|

U novom ciklusu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” biće izvučeno 10 stanova, a najprimamljivija nagrada jeste četvorosobni stan u objektu “Petica” u Beogradu.

Stambeno – poslovni kompleks “Petica” nalazi se u novobeogradskom Bloku 63, na uglu Ulica Jurija Gagarina i Nehruove. Četvorosobni stan biće dodeljen 25. februara. U ovom objektu postoje tri četvorosobna stana. Jedan od njih biće dodeljen srećnom dobitniku.

S obzirom na to da za sada nema informacija koji će od ova 3 stana da bude nagrada, objasnićemo kako izgleda svaki od njih. Prvi stan nalazi se u prvom ulazu. Ovaj četvorosobni stan je i najmanji od tri koja su ostala u ovom kompleksu i ima 100,27 kvadrata. Spavaće sobe imaju između 11 i 13 kvadratnih metara, a dnevna oko 26. Stan ima i dva kupatila i lođu.

Drugi stan koji može da bude dodeljen nalazi se u drugom ulazu i ima 116,80 kvadrata. Dnevna soba ima oko 27 kvadrata, a najveća spavaća ima oko 17. Ovaj stan ima dva kupatila i toalet i dve lođe. Treći četvorosobni stan koji bi mogao da bude dodeljen u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” nalazi se u petom ulazu i ima 114,64 kvadratnih metara.

Ovaj stan ima dnevnu sobu veličine oko 30 kvadratnih metara i spavaće sobe od oko 11 do 13 kvadratnih metara. Ima dva kupatila i dve lođe i garderober. Podsetimo, do sada su u nagradnoj igri izvučena četiri stana, dva jednoiposobna i dva dvosobna.

Izvor: mondo.rs