Zorica Brunclik potrešena vešću o Paku Rabanu: Upravo on joj je poklonio zlatnu haljinu po kojoj je pamti cela Jugoslavija

|

Danas nas je napustio slavni španski kreator Pako Raban, jedan od najvećih ekscentrika u svetu mode. Za svoje modele koristio je neobične materijale kao što su metal, papir ili plastika, a njegov dizajn bio je neobičan, impresivan, bleštav, ponekad naučnofantastičan – setimo se samo čuvenog kostima koji je nosila Džejn Fonda kao Barbarela.

Svi dobro pamtimo Zoričinu zlatnu haljinu koju je nosila kada je u jednom nastavku „Ludih godina“ pevala Žiki i Milanu. Folk zvezda svojevremeno se pohvalila da je ta kreacija bila poklon od Rabana, koji je njom bio oduševljen.

“Haljina je zaista bila prelepa i mnogo sam je volela. Ali, ljudi su me dugo pljuvali zbog nje. Nazvali su me kič pevačicom, da ne poverujete. Niko nije znao da je to haljina Paka Rabana, koju sam dobila lično od njega posle jedne revije. Ja se oblačim onako kako mi u trenutku dođe, možda mi se posle i ne svidi, ali bitan je momenat”, ispričala je Zorica Brunclik, prisećajući se svog nastupa u rado gledanoj komediji.

Izvor: hellomagazin.rs