“Da si poslednji na svetu, ja neću”: Nakon okršaja sa Anom, Zvezdan prišao Anđeli – Njena reakcija ga ostavila bez teksta

|

Nakon žestokog okršaja sa nevenčanom suprugom Anom, rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić prišao je novoj devojci Anđeli Đuričić u nameri da razgovaraju. Slavnića je jako iznervirala činjenica da je Anđela u poslednje vreme hladna prema njemu.

Zvezdan je upitao Anđelu zašto mu više ne prilazi da razgovaraju.

“Rekla sam ti da ti više neću prilaziti”, kratko je rekla Anđela i dodala da radi samo ono što želi i kako se oseća.

“Je l’ si ljuta na mene nešto?”, upitao je Zvezdan, pokušavajući da pronađe razlog zbog čega se Anđelino ponašanje promenilo poslednjih dana.

“Nemam neki razlog, razmišljam o nekim stvarima onako kako treba. Ja razmišljam o nekim privatnim stvarima trenutno”, rekla mu je Đuričićeva i dodala:

“Smeš da pričaš sa mnom, ja kada prođem pored tebe neću stati, kada mi se obratiš ja ću rado popričati sa tobom. Ako želiš da pričamo, hoćemo ako ti priđeš. Da si poslednji na svetu ja neću to da znaš”, ostala je Anđela pri svom stavu.

Inače, dogovor novopečenog para nakon ulaska Zvezdanove supruge u rijaliti, jeste da se privremeno povuku, i da nakon pet meseci, kada izađu iz Zadruge, daju novu šansu ljubavi i ujedno vide kako bi funkcionisali zajedno.

Izvor: kurir.rs