Zlata Petrović zbog mlađeg sina briznula u plač: Niko nije ostao ravnodušan nakon ovoga što joj je priredio

|

Poznata folk pevačica Zlata Petrović, gostovala je u jednoj emisiji, gde je pričala o mnogim zanimljivim dešavanjima iz svog života.

Međutim, u toku razgovora voditelj je najavio jedno uključenje koju je Zlatu šokiralo. Njen mlađi sin Jovan Pejić bio je veliko iznenađenje emisije, te je tom prilikom otkrio koliko mu znači njegova majka.

– Moja majka bolje reaguje na pozitivnije stvari nego ja sam. Ona je žena, majka, kraljica. Čak i kada pogrešim nešto u životu ona me izvede na pravi put. Ona je stvarno emotivna majka i voleo bih da sutra imam takvu ženu, da nauči moje dete sve ono što je moja majka mene – kazao je Jovan.

Njegove reči bile su veoma dirljive, pa se Zlata slomila i počela da plače.

– Trenutno još nisam našao devojku koja bi pre svega mogla da pokrije neke moje kriterijume. Moja majka je stvarno jaka žena, a mi muškarci se malo plašimo tih jakih žena. Namučila se mnogo u životu, zbog nas. Stvarno je lav od čoveka. Zna da bude temperamentna, ali to je ta emocija. Ko nije temperamentnan nema te emocije u sebi – istakao je Jovan.

Jovan se zatim osvrnuo i na odnos njegove majke i oca, ali i odnos sa bratom.

– Moji otac i majka komuniciraju stvarno dobro i druže se. Ona bi za njega dala poslednju kap krvi kao što bi i on za nju. Isto je i sa Hasanom, to je otac Mikija, on ima stvarno najbolju dušu. Ne daj Bože kad bi se nekome nešto desilo, on bi doleteo prvi. Sa Mikijem imam perfektan odnos i to je zbog naše majke. Poručio bih mojoj majci da je volim najviše na svetu – rekao je Jovan.

Izvor: kurir.rs