Poznata voditeljka Irina Vukotić pokazala ćerku: Evo kako izgleda i na koga liči Iskra Radović (FOTO)

|

Detalje iz svog privatnog života voditeljka Irina Vukotić ne iznosi u javnosti, o njenom emotivnom statusu sada se ne znaju detalji, ali svima je poznato da je u bračne vode uplovila davne 2007. godine i to sa nekadašnjim rijaliti učesnikom Savom Radovićem.

Odmah tokom prvog intervuja koji je sa njim radila, sevnule su varnice među njima, a ubrzo posle toga oni su stali na ludi kamen, te je iz tadašnje velike ljubavi na svet došla ćerka Iskra.

Voditeljka se na društvenim mrežama često hvalila svojom četrnaestogodišnjom mezimicom, koja joj je sve na svetu i najveći je životni pokretač, pa smo pored lepote koju poseduje, još imali prilike da se uverimo i u Iskrine talente kada se radi o muzici i glumi.

Njoj svetla reflektora nisu strana, pa nas ne bi čudilo ako se ova harizmatična tinejdžerka odluči da krene maminim stopama. Ona se sa Irinom sinoć pojavila na jednom gradskom dešavanju, gde je bila prepuna samopouzdanja te je ispozirala pred okupljenim fotoreporterima.

Naša prelepa voditeljka blistala u elegantnoj vatreno crvenoj haljini, kojom je privukla pažnju prisutnih, ali ipak zvezda večeri bila je ćerka Irine Vukotić i to u outfitu koji je sasvim prikladan za njene godinama.

Iskra je sada već velika devojka, pa je svojim originalnim odabirom pokazala da ima interesantan smisao za modu. Obukla je crnu haljinu koja joj je malo iznad kolena, te je upotpunila topom u jarko pink boji, a za obuću odabrala je poluduboke crno-bele čizmice, koje su veoma moderne ove sezone. Ona nije skidala osmeh sa lica, te je prikupila mnoštvo komplimenata, a svima je za oko zapala i njena neverovatna sličnost sa ocem koji u poslednje vreme i nije baš eksponiran u javnosti.

Izvor: story.rs