Željkova bivša supruga ponovo provocira Jovanu: Ovakvu reakciju voditeljke niko nije očekivao (FOTO)

|

Jovana i Željko Joksimović više od deset godina žive u skladnom braku, koji su krunisali i decom, a čini se da njihovu ljubav niko i ništa ne može da naruši. Ovaj par je jedan od retkih za koje se ne vezuju nikakvi skandali. Međutim, uvek postoji neko ko će malo da uzburka mirno more.

Naime, s vremena na vreme bivša supruga Željka Joksimovića objavi neke fotografije, ili napiše nešto na društvenim mrežama što mnogi protumače kao provokaciju upućenu poznatoj voditeljki, sadašnjoj Željkovoj supruzi.

A, čini se da je to upravo učinila danas sa svoje dve objave. I dok je na prvoj postavila fotografiju na kojoj je pisalo: „U kafani se zove tura, a ne bivša“, drugi je praćen pesmom njenog bivšeg supruga.

Podsećamo, bivša žena Željka Joksimovića nedavno je objavila nekoliko rečenica koje je počela sa: „Jovana, znaš li šta sve žene trpe zbog muškarca…“.

Međutim, ono što je u celoj priči iznenadilo, jeste odsustvo Jovanine reakcije. Znajući voditeljku kao osobu koja svoje mišljenje izražava javno i bez dlake na jeziku, i sve istera na čistac, ovakav Jovanin potez niko nije očekivao.

Izvor: svet-scandal.rs