Zbog nje je hteo da napusti košarku: Ovo je prava istina o braku Nikole Jokića i Natalije Maćešić

|

Cela Amerika priča o nestvarnom rekordu srpskog košarkaša Nikole Jokića, a sportista veliku podršku dobija od supruge Natalije koja mu je podarila ćerku Ognjenu u septembru 2021. godine. Pažnju američkim medija privukao je i njihov odnos. Za njegovu suprugu Nataliju kažu da je pravi oslonac i devojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često priča kao o divu i palčici.

Retko ko zna da je njihova ljubavna priča počela još 2013. godine, kada su bili u srednjoškolskim danima.

– Upoznali smo se preko zajedničkih drugova. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija.

– Čim da je video veoma mi se dopala, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, a možda i duže. Sve vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor, već je mudro prećutala -rekao je Nikola.

Natalija Maćešić je pored ljubavi sa Nikolom svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, diplomirala je psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitet u Americi.

NIkola je igrao košarku u Srbiji u periodu kada su započeli vezu, i to u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. Dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala – rekao je košarkaš svojevremeno.

Naime, pričalo se da je Nikola u jednom momentu izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka Natalija otišla na studije u Ameriku.

Sve mu je krenulo od ruke, kada se srećni par spojio.

Nikola je ubrzo zatim otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Venčali su se 2020. godine u Somboru, rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, dok je pristup hramu Srpske pravoslavne crkve bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da uđu dok je trajao obred crkvenog venčanja.

Brak Nikole Jokića uprkos brojnim izazovima, po mišljenju mnogih nema mane. Košarkaš i diplomirana psihološkinja pre dve i po godine dobili su i ćerku Ognjenu koja je istiog momenta postala njihov fokus interesovanja. Mada i dalje zbog karijere košarkaša žive u SAD to što su renovirali kuću i što je košarkaš sagradio ergelu i kupio konje svedoči tome da jedva čekaju da se vrate.

Izvor: hellomagazin.rs