Žandarmerija i psi tragači u Srđanovom dvorištu: Osumnjičeni za ubistvo premestili Dankino telo na drugu lokaciju

|

Policija i dalje traga za telom Danke Ilić (2) koja je ubijena 26. marta. Ministar policije Bratislav Gašić rekao je danas na vanrednoj konferenciji za novinare da se veruje da su osumnjičeni za ubistvo prebacivali telo devojčice.

“Mi smo ovu dvojicu osumnjičenih doveli i drugi dan, i imali su poligrafsko ispitivanje. Vozač je imao zakasnelu reakciju, a suvozač je imao reakciju. Istog dana su oduzeti privatni automobili i službeni automobil. Njihova dva automobila… naši forenzičari su uzeli sve, od tablica, branika. Taj automobil bio je pun alata i rezervnih delova. Njih dvojica su nas doveli do deponije, Međutim, mi imamo saznaja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta i da je telo prebacio na drugu lokaciju. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu. Pustimo naše ljude da urade posao”, rekao je ministar Gašić.

Žandarmerija sa psima tragačima upravo je upala na plac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), u selu Luka kod Bora. U toku je velika akcija pretrage, javlja reporterka Telegrafa.

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2). Prilazi do kuće Srđana Jankovića su blokirani, a podignut je i dron u potrazi za telom malene devojčice.

Izvor: telegraf.rs