“Zaboravite budale koje vas zovu paradajz turistima”: Sloba sa mora poslao snažnu poruku – Svi mu aplaudiraju

|

Folk pevač Sloba Radanović objavio je fotografiju sa mora i tu priliku iskoristio da izrazi svoje mišljenje o letnjim temama. Sloba je poznat po zdravim stavovima u životu – oduvek je cenio prave duhovne vrednosti umesto materijalnog, što se u poslednje vreme naročito potencira.

“Uživajte na moru, provedite se kako god znate i umete… Nije bitno gde ste smešteni, šta jedete, da li ste u hotelu sa 5 zvezdica ili na plaži, kako pametnjakovići kažu i jedete paštetu i paradajz. More je more, pesak je pesak, voda je voda… Svakome isti. I sve je to od Boga, ne od nas”, započeo je Sloba, pa dodao:

“Ako ste uspeli svoju decu da odvedete na more ove godine, vi ste super roditelji, makar pasli travu. Zaboravite budale koje vas nazivaju paradajz turistima”, poručio je pevač.

“Verovatno svoje probleme zaboravljaju obraćajući pažnju na vas. Samo uživajte u suncu i mirisu mora… Na kraju krajeva… I ovaj iz hotela sa pet zvezdica i ovaj iz smeštaja od 10 evra na kraju će da završe isto. Volim vas i vidimo se na primorju”, zaključio je Sloba na svom Instagram profilu.

Izvor: kurir.rs