Ovde su živeli Danijela i Ognjen pre razvoda: Manekenka je sama uredila moderan stan na Dorćolu (FOTO)

|

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić i TV voditelj Ognjen Amidžić odlučili su da se raziđu nakon deset godina braka. Imaju sina Matiju, a njihov dom je uređen prema njihovim potrebama i ukusu.

Sobe su uređene u modernom stilu, a glavne komade upotpunjuju minimalistički detalji u beloj, crnoj i crvenoj boji, pa sve deluje kao da se veoma pažljivo biralo kako bi njihova kuća izgledala tako toplo. To je zasluga Danijele Dimitrovske, koja uživa u uređivanju prostora, te često na društvenim mrežama deli kadrove iz stana.

Osim uređivanja enterijera, Danijela je poznata i kao dobra kuvarica, te se više puta pohvalila sjajno opremljenom kuhinjom.

Oni su se za medije oglasili povodom razvoda:

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, stoji u njihovom zvaničnom saopštenju.

Izvor: pulsonline.rs