Za Biljanom Jevtić uzdisao je jedan od najmoćnijih ljudi u šoubiznisu: Aca Ilić ga je pretekao i oženio pevačicu

|

Brak Biljane Jevtić i Aleksandra Ace Ilića važi za jedan od najskladnijih i najdužih na estradi. Kruna njihove dugogodišnje ljubavi je dugoočekivani sin Ivan, kojim se ponose, a o porodici Ilić nikada se nije pisalo u negativnom kontekstu.

Biljana Jevtić je osamdesetih godina bila jedna od najlepših mladih pevačica, a poznato je da su za njom uzdisali mnogi. Jedan od tih koji su bili zaljubljeni u pevačicu je i Saša Popović, međutim, nije uspeo da je osvoji.

“Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu”, kroz smeh je ispričao Saša Popović jednom prilikom.

Sašu su inače povezivali sa mnogim poznatim ženama, pa je tako njegov život u periodu Slatkog greha, bio vrlo zanimljiv.

“Čim sam počela karijeru 1983. godine, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve oterao i preduhitrio”, iskrena je bila Biljana Jevtić.

Izvor: glossy.espreso.co.rs