Otac Bake Praseta bio je prvi muž poznate novinarke: Nenad je bio njen profesor – Bila je to mladalačka ljubav

|

Otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Nenad, danima je u fokusu interesovanja medija. On se oglašavao povodom ponašanja svog sina, a malo ko zna da je Ilić bio prvi muž voditeljke Olje Bećković.

Popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU ušla je u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali su se ubrzo razveli zbog neslaganja u karakterima. Olja Bećković nikada ne govori o svom privatnom životu, a još manje o prvom braku, koji je, kako je Kurir ekskluzivno otkrio, voditeljka “Utiska nedelje” tokom studija glume na FDU, sklopila sa Nenadom Ilićem.

“To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati”, ispričao je izvor Kurira i dodao da se par razišao u miru.

“Često su imali sukobe mišljenja, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Svako je otišao na svoju stranu. Olja se posvetila prvo glumi, a potom voditeljskom poslu, dok je Nenad kasnije otišao na studije teologije, a u međuvremenu se ponovo oženio i taj brak, u kome je rođen i Baka Prase, odnosno Bogdan, traje i danas”, otkrio je izvor čije navode je potvrdio i bivši Oljin suprug, ali na veoma suptilan način:

“Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom”, rekao je Ilić, a na pitanje novinara da li je pre toga bio u građanskom braku sa Bećkovićevom, imao je zanimljiv odgovor.

“Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost”, rekao je sveštenik, dok Olja Bećković nije odgovarala na pozive novinara.

Izvor: espreso.co.rs