Voditelj žestoko potkačio Leu Kiš zbog fotošopa: “Džaba ti doktorat, budi dama” – Posle koleginih reči neće joj biti dobro

|

Voditeljka Lea Kiš izazvala je mnogo komentara na mrežama kada je objavila svoju fotografiju, koju je prethodno, po mišljenju mnogih, previše preradila u fotošopu, što je po većini komentatora na mrežama neukusno i neprimereno.

Leu su čak uporedili sa pevačicom Jasnom Milenković Jami, te su na Tviteru prokomentarisali da više liči na nju, nego na sebe. Ona se sada našla i na udaru kolege voditelja Gorana Čomora koji je nije štedeo.

On je Leinu fotošopiranu fotografiju podelio na svom Fejsbuku a pored napisao svoje iskreno mišljenje:

“Šta je sa ovim ženama? Ne može riba u 50 plus. Može samo dama. Tome treba težiti, a ne da izgledaš mlađe od ćerke. Lea, “džaba” doktorat”, napisao je Goran, dok su se komentari podrške ispod objave nizali.

Inače, trend fotošopiranja odavno je zavladao među poznatima, te javnost zapravo više i ne zna kako neke od poznatih pevačica izgledaju u stvarnosti. Pri obradi fotografija često dođe do grešaka, pa je bilo i slučajeva kada osoba, u želji da se “dotera” u fotošopu, iskrivi zid, pozadinu, te postane predmet podsmeha.

Izvor: kurir.rs