Više od 20 godina su u braku, a niko je ne zna: Džibonijeva supruga napokon u javnosti, a jednu stvar su vešto krili od svih

|

Jedna od najvećih muzičkih zvezda našeg regiona, Zlatan Stipišić Džiboni ju braku je više od dvadeset godina, a malo ko zna kako izgleda njegova lepša polovina. Džibonijeva supruga Sanja ne voli da se eksponira u javnosti, a zajedničke fotografije je skoro nemoguće pronaći. Njihova ljubavna priča počela je još u ranoj mladosti, a oni su dokaz da pravoj ljubavi godine ne mogu da naškode.

I pored uspešne karijere svog muža i velike popularnosti Džibonijeva supruga je izabrala da se ne eksponira javno, pa veoma vešto zaobilazi svetla reflektora, pa mnogi sigurno i ne znaju kako Sanja izgleda.

Poznaju se još iz detinjstva, bili su komšije u Splitu, a na večnu ljubav su se zakleli devedesetih godina. I njemu je veoma stalo do toga da sačuva privatnost porodice, tako da ni u sopstvenoj biografiji “Tajna veština” hrvatski muzičar nije otkrio ništa o svom venčanju, osim da je bilo veoma skromno i diskretno.

Venčali su se u zagrebačkoj Dubravi, imaju troje dece, pastorku Tanju, koja je rođena 1988. godine, i sinove Randa, rođenog 1998. godine, i Lorenca koji je na svet došao 2005. godine. Ni u svojim intervujima muzičar ne govori često o svojoj supruzi, a u jednom od retkih rekao je da je srećan što je pronašao.

– Jednostavno mi smo ljudi koji su se našli mnogo pre nego što se meni desila popularnost, i imamo netipičan odnos, mnogo zdraviji i iskreniji. Imao sam sreće što sam upoznao takvu ženu – rekao je muzičar jednom prilikom.

Budući da su se upoznali u detinjstvu, jasno je da su u početku bili ‘samo’ prijatelji, a kasnije se rodila ljubav. Džiboni veruje da je to bilo dobro za njihovu vezu.

– Naš odnos je zasnovan na ljubavi i poverenju. Sve što imamo dogodilo nam se iz dugog poznanstva i nikada nismo imali potrebu da lažemo jedno drugo, niti da glumimo – rekao je pevač ranije, pa je i otkrio da je na početku njihove veze, kada je tek započeo karijeru, Džibonijeva supruga bila ta koja ih je izdržavala, što mu je smetalo jer je kao muškarac osećao potrebu da doprinese, pa je pristao i da svojim kolegama piše pesme kojih se tada stideo.

– A ja sam muškarac, Dalmatinac, ako me razumete… Nisam mogao dozvoliti da ne platim neke račune – rekao je iskreno ovaj umetnik.

Inače, tako je nastala i pesma Dina Dvornika “Zašto praviš slona od mene” koju Džiboni nikako nije želeo da potpiše, pa je tako ostao bez tantijema jer je pesma postala veliki hit.

Izvor: story.rs