Ovo ima samo u Srbiji: Izveštaj doktora izazvao smeh kod građana – Pacijent završio u bolnici zbog ove Šabanove pesme

|

Izveštaj jednog doktora specijaliste postao je viralan na društvenim mrežama, i nasmejao je mnoge. Svi se pitaju kakve veze imaju pevač Šaban Šaulić, jedna flaša i mladić. Evo o čemu se zapravo radi.

Jedan mladić, po imenu Veljko (21), tog jutra, 17. jula 2021. godine, došao je oko pet časova u Urgentni centar u Beogradu. Na svu sreću, bio je bez težih fizičkih povreda, lekari su ga primili u ambulantu, a noćni provod ga je koštao glave.

Kako piše u izveštaju, mladić Veljko je sam sebe udario flašom, jer ga je pogodila pesma “Dođi da ostarimo zajedno” od Šabana Šaulića. On nije dobio potres mozga, a jedino što je “zaradio” jeste par šavova, previjanja na svaka dva dana i uspomenu do kraja života.

Takođe, veoma je važno znati da svaka osoba koja je doživela udarac u glavu ili vrat mora da bude pregledana od strane doktora specijaliste – neurologa, bilo da se radi o detetu ili odrasloj osobi.

Nama ostaje da se pitamo koliko još ovako sličnih nalaza postoji u istoriji Kliničkog centra Srbije i sa kakvim li su se sve neobičnim događajima susretali naši doktori.

Izvor: mondo.rs