Verica i Marija poziraju u kupaćim kostimima: Prizor koji se retko viđa – Kojoj bolje stoji?

|

Jedna od naših najboljih pevačica Marija Šerifović odavno se odselila iz roditeljskog doma, profesionalno i finansijski osamostalila, ali ni danas ne krije da joj je majka Verica najvažnija osoba na svetu. Ona sa majkom deli i dobre i loše trenutke a sve češće publika ih može videti u Marijinim video klipovima.

Iako je u mlađim danima imala vrlo uspešnu karijeru, a posao ju je vodio širom sveta, Verica Šerifović se trudila da ne propusti ni jedan važan trenutak u odrastanju svoje ćerke kojoj je ispunjavala sve želje.

Danas, kada je Verica u penziji, Marija majci vraća ljubav i pažnju. Često se mogu sresti u šetnjama ili na zajedničkom ručku u restoranu, a kad god im obaveze dozvole zajedno otputuju na mali odmor.

Zajednička putovanja i odmori nisu novitet u njihovom životu, već stara navika. To dokazuje i slika iz porodičnog albuma, koju je Marija objavila na svom Instagramu. Nije navela kada i gde je nastala ova uspomena, ali bez ustručavanja je objavila kako izgledaju u opuštenom izdanju, tačnije kada obuku kupaći kostim.

“Jedna je Verica”, “Bože, koliko ljubavi”, neki su od komentara koje su ostavili Marijini fanovi ispod slike na kojoj, iako već odrasla devojka, sedi majci u krilu.

“Majka”, kratko je poručila Marija Šerifović pored fotografije sa davnog letnjeg odmora.

Izvor: hellomagazin.rs