Veliki godišnji horoskop za Blizance: Ove godine ispuniće vam se sve želje – mnogi će drastično promeniti izgled

|

Predstojeća 2022. godina Blizancima neće doneti previše turbulencija, ali mnogi pripadnici ovog znaka radiće na rešavanju porodičnih pitanja, a neki će drastično promeniti fizički izgled. 2022. godina osvežiće i oživeti sve oblasti života Blizanaca – ljubav, društveni život i zabava doživeće svoj vrhunac. Što se tiče finansija, Blizanci će konačno doživeti stabilnost na tom polju. Ovo je godina kada se od Blizanaca očekuje da unaprede mnoge aspekte svog života. Zvezde su im naklonjene 29. aprila, kada im se svi snovi ostvaruju. Studiranje u inostranstvu, novi posao, krunisanje ljubavi – ove godine ispuniće vam se sve želje.

Posao i finansije

Imaćete mnogo ponuda za honorarne poslove – toliko, da ćete nešto morati i da odbijete. Iskoristite prilike na najbolji način: vaš rad se mnogo ceni, pa se potrudite da zaradite, a onda zasluženo odmorite. Okolnosti će biti odlične za učenje nekih ovih veština koje vam mogu koristiti za honorarni rad, ali i za poboljšanje pozicije na redovnom poslu. Ove godine Blizanci će lako napredovati, a što više truda ulože da povećaju svoje ambicije, to će se više odraziti na poboljšanje finansija i zadovoljstva.

Ovo je godina kada se hobi može pretvoriti u posao, pa ako imate ideje, konsultujte se sa iskusnim ljudima, potražite savete i krenite ka svojim snovima. Nezaposleni će imati mnogo mogućnosti da se prijave za novi posao, i neće imati problema u pronalasku posla.

Ljubav i porodica

Ljubavna romansa dostiže vrhunac ove godine. Blizanci koji su u ljubavnoj vezi ozbiljno će razmišljati o zajedničkoj budućnosti sa partnerom i o zasnivanju porodice. Oni koji su već u braku ceniće važnost porodice i zajedničkih trenutaka sa najmilijima. Otvorene su mogućnosti za mnoga putovanja, proslave, druženje i zabavu. Blizanci će imati odličnu komunikaciju sa svojim partnerima, razmišljaće kao da im čitaju misli i planiraće da zajedno osvoje vrh – jednostavno, imaćete ljubav kao iz bajke.

2022. će biti značajna i za ono što pokušavate da postanete – Blizanci će evoluirati u ozbiljnu osobu, što neće biti lako, ali životni partneri daće im podršku ka ličnom napretku. Oni koji nisu u ljubavnoj vezi, moći će da očekuju iznenađenja od bivših partnera. Dobro procenite sve prednosti i mane, odlučite da li želite da se upustite u takvu avanturu i da li vredi prihvatiti bivše nazad u svoj život. Ipak, sigurno je da ćete uživati u romantičnim sastancima i ljubavi ove godine.

Zdravlje

Ako ste oduvek želeli da smršate ili se ugojite, ili promenite bilo šta na sebi, ovo je godina kada će vam se to ispuniti. Konsultujte se sa stručnjakom početkom godine. Do kraja novembra očekujte vidljive rezultate svog napornog rada na sebi. Najvažnija stvar vam je da prevaziđete probleme izazvane stresom. Dajte sebi vremena da se oporavite u miru. Uživaćete u aktivnostima i dodatnim terapijama poput masaže.