Dejan Dragijević bio na sahrani majke – Komšije otkrile šta je uradio na majčinom grobu: “Niko ga nije razumeo”

|

Svetlana Dragijević iz Zlota, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, sahranjena je danas, a kako su za portal Republiku rekli ljudi koji su prisustvovali sahrani, pored njenog muža Radoslava iz pritvora je doveden i sin Dejan Dragijević.

“Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah posle sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vreme bili uz njih. U jednom trenutku Dejan je ponavljao neke reči gledajući u nebo, ali niko nij erazumeo šta je pričao”, rekao je izvor za “Republiku”.

Dopis sa zahtevom je podnela i Dejanova advokatica, što je naknadno odobreno, te je i glavnoosumnjičeni za ubistvo Danke Ilić doveden da isprati majku na večni počinak.

Svetlana je preminula u sredu dok je bila u poseti kod komšija.

“Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora”, kaže izvor.

“Opsadno stanje je jer je Radoslav došao na sahranu. Skrhan je, jedno po jedno mu umiru”, moglo se čuti iz okupljene mase.

Izvor: republika.rs