Uslikani zajedno: Guru Pepe Imaz opet sarađuje sa Novakom Đokovićem

|

Novak Đoković i Pepe Imaz uslikani su zajedno u Marbelji gde se Đoković danima pripremao za početak nove teniske sezone koju započinje u Melburnu 17. januara. Zbog saradnje sa nekadašnjim teniserom i trenerom Novak je dugo bio kritikovan.

Poznanstvo Novaka Đokovića i Pepea Imaza rezultiralo je promenama u Novakovom načinu života, počev od režima ishrane, pa sve do meditacije, koja je danas sastavni deo Novakove pripreme za trening.

Pepe Imaz postao je nezamenjiv u timu prvog reketa sveta. Ipak, nakon što je iskritikovan u medijima zbog ovoga, Novak Đoković i Pepe Imaz dugo nisu viđeni zajedno. Sve do početka ove godine, kada je Pepe svakodnevno spremao Noleta za predstojeću sezonu.

Domaća javnost oduvek je bila mišljenja da je Imaz od strastvenog Novaka na terenu stvorio hladnog igrača. Ipak, kako je svojevremeno u svom intervjuu za “El Mundo” govorio Marko Đoković, Novak Đoković i Pepe Imaz nikada nisu prestali da sarađuju, a i ovoga puta u Marbelji spojio ih je baš on.

“Novak je sada broj 1. u sveti ali i dalje radi sa Pepeom, ima istu dijetu, meditira, a niko podruglivo ne spominje “love and peace”, izjavio je tada Marko Đoković.

Izvor: story.rs