Udaje se unuka Bate Živojinovića: Glumac bi bio presrećan zbog Dine – Školovala se u Parizu, ali se vratila u domovinu

|

Unuka legendarnog glumca Bate Živojinovića, Dina Živojinović, sledećeg vikenda izgovoriće sudbonosno “da”. Izabranik je Aleksa Đukanović, sa kojim je u vezi nekoliko godina. Kako prenose pojedini mediji, svadbeno veselje biće upriličeno u Kragujevcu, odakle je mladoženja rodom.

Unuka Bate Živojinovića veći deo života provela je u Parizu, gde se i školovala, ali je rešila da se vrati u Srbiju.

“Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi sa kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati”, rekla je svojevremeno Dina Živojinović.

Dina se, inače, vratila iz inostranstva i kako bi bila uz dedu u poslednjim mesecima njegovog života. Zatim je negovala i baku Lulu koja je preminula tri godine nakon slavnog supruga.

Gostujući u emisiji “150 minuta” na Televiziji Prva, unuka Bate Živojinovića istakla je da se celog života oslanjala na dedu i njegove savete.

“Govorio mi je da sve što radim, radim gospodski. I da uvek slušam sebe. Moraću sad da se sama snalazim”, rekla je nakon smrti voljenog dede.

Dina Živojinović ne pojavljuje se često u javnosti, ali smo je nedavno videli na skupu u Koraćici, kada su posmrtni ostaci glumca prebačeni iz Aleje velikana u portu Crkve Svete Trojice, te sada počiva pored svoje Lule, što mu je bila poslednja želja.

Izvor: story.rs