Tri znaka Zodijaka zaljubiće se u maju: Rakovi će osetiti leptiriće u stomaku, a jedan znak upoznaje ljubav svog života

|

Proleće je vreme kada se sve budi, a naročito emocije. Kako astrolozi prognoziraju, tri znaka u maju će imati priliku da im “zaigraju” leptirići u stomaku, a možda i da sretnu ljubav svog života.

Rak

Rakovi su najveći emotivci Zodijaka. Upravo zbog toga, mnogo puta su se razočarali u ljubav, pa su oko sebe podigli zidove. Maj mesec je vreme da skinu štit i da se prepuste čarima života. Kroz druženje će se stvoriti prilika za nova poznanstva. Jedno će biti posebno značajno i uzdrmaće Rakove iz korena. Osetiće “leptiriće” u stomaku kakve nisu dugo.

Lav

Lavovi su se probudili sa prolećem, pa će očijukati na svakom koraku. Ovaj vatreni znak se i inače teško može spasiti od obožavatelja, a naročito sada kada zrači posebnom energijom. Treba im osoba pored koje će osećati slobodno da pokažu sebe kakvi zaista jesu. Lavovima u maju neće faliti romantike, a jedna osoba promeniće im život. To će biti sudbinska ljubav koja može biti krunisana i brakom.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka će u maju pleniti tajanstvenošću i mističnošću. Pre nego što se istinski zaljube, moraće da otkriju šta je ono što im je stvarno bitno. A kada se to dogodi, neće znati šta ih je snašlo. Kada se upuste u novu ljubavnu vezu, biće oduševljene partnerom i poleteće od sreće i zaljubljenosti.

Izvor: telegraf.rs