Svatovi ostali gladni na srpskoj svadbi: Kad su potražili još hrane, mlada im surovo odbrusila

|

Svašta smo dosad viđali na svadbama, svađe između mlade i svekrve, nepristojno obučene goste, muzičare koji „vise sa lustera“ na venčanjima, čuli smo i da mladenci gostima nekad odrede koliko novca da daju za poklon, ali za ovo još uvek nismo!

Svadba o kojoj se pričalo na Redditu, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja je bila prisutna, izazvala je fijasko kod svih koji su ovu priču čuli.

Venčanje je bilo prelepo, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer porcije koju su dobili bile su poput onih za decu.

„Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni“, napisala je žena koja je bila gost.

Ali najšokantniji podataka tek sledi, jer to nije sve – ona i devetoro drugih gostiju od mladenaca dobili su zadatak da operu sudove posle slavlja!

Što je sasvim i razumljivo, ljudi su iznenađeni ovom pričom i ne mogu zaista da poveruju da su mladenci od gostiju tražili takvu vrstu usluge.

„Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju“, bio je komentar jedne žene, dok je druga napisala da nikada ne bi pristala na tako nešto, pa i po cenu toga da se mladenci naljute.

Žena koje je bila gošća ove svadbe rekla je i da su se mladenci razveli posle tri godine braka, zbog dugova i finansijskih problema.

Izvor: kurir.rs