Od prevelike sreće otkrila pol Mihajlove i Marinine bebe: Ilda najsrećnija i najveselija na svadbi (FOTO)

|

Ilda i Gordana Šaulić, Mihajlove sestra i majka, došle su sređene prelepog izgleda na venčanje i ispričale kako se osećaju na ovaj za njihovu porodicu poseban dan.

Goca je rekla da joj nedostaje pokojni suprug Šaban, a onda otkrila da Mihajlo i Marina čekaju devojčicu kojoj će dati posebno ime.

“Hvala što ste ovde, danas je poseban dan. Brak je velika količina ljubavi, tolerancije, razumevanja, ja sam to imala u kući. Želim mu najveću sreću, život ide dalje sa nekom setom u duši, ali šta je tu je. Šaban nam nedostaje svaki dan, ali danas posebno”, rekla je Goca, a Ilda je nastavila:

“Da razbijemo teško i tužnu priču, ja sam bila najveselija, puno mi je srce. Toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce mi je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti, to je lepo, specifično ime, neka sve prođe kako treba.”

Podsetimo, mladenci su od jutros u prestižnom hotelu, gde su se spremali za najsrećniji dan u životu, a 400 zvanica polako pristižu na svadbu za koju su mladenci platili, kako je Kurir prethodnih dana pisao, oko 70.000 evra.

Izvor: kurir.rs