Oženio se Mihajlo Šaulić: Svi detalji luksuzne svadbe Šabanovog sina (FOTO)

|

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova izabranica Marina Velimirović koja je u drugom stanju, izgovorili su sudbonosno “da” u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Mlada je izgledala prelepo u glamuroznoj venčanici bez ramena, dok je mladoženja, nakon što je izgovorio sudbonosno da, izašao je nasmejan pred novinare u fraku. Mladenci nisu davali izjave, ali su raspoloženo pozirali.

Oni su od rane zore bili u prestižnom hotelu, gde su se spremali za najsrećniji dan u životu, a 400 zvanica polako je pristizalo na svadbu za koju su mladenci dali oko 70.000 evra.

Među prvim zvanicama je stigla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, a tu su još i Rade Vučković, Zoran Pejić Peja, Emir Habibović sa suprugom Tamarom Selimović, Šabanov brat Hasand Dudić, kao i kuma Zorica Brunclik, koja se zaplakala kada je novinarima davala izjavu. Zorica je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ćerkom Zlatom, zetom Milošem Vujanovićem, sinom i snajkom, Dajana Paunović, Saša Matić, pevačica Milica Jokić stigla je u pratnji dečka Luke Dačića…

Među gostima su bili i ličnosti iz političkog sveta, a među njima Ivica Dačić sa suprugom, Nikola Selaković, Branko Ružić…

Gordana Šaulić i Ilda Šaulić davale su izjave novinarima, a obe su bile i više nego uzbuđene, dok se udovica Šabana Šaulića jedva suzdržala da ne zaplače.

Voditelj Zoran Pejić je raspoloženo dao izjavu za medije, neposredno pre ulaska u salu:

“Uvek sam govorio da odelo čini čoveka, pa sam se potrudio da lepo izgledam. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama svojih kčerki Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi i Mihajla.Siguran sam da je baš ovako nešto želeo, i znam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on zaista hteo. Mi, njegovi prijatelji, potrudićemo se da uveličamo ovaj događaj iako Šaban nije sa nama”, izjavio je Peja.

I pevač Emir Habibović obratio se novinarima, spremivši kovertu za mladence.

“Zaista ne znam šta da kažem, osim da sam pun emocija. Nemam šta da posavetujem Mihajla, jer mislim da je to Goca uradila dobro, ali i Šaban dok je bio živ. Nismo im nista kupili, pripremili smo kovertu koja svima zatreba, pa neka oni sami kupe šta žele” saopštio je Emir Habibović.

Brat pokojnog Šabana Šaulića, pevač Hasan Duduć, bio je veoma emotivan.

“Mnogo mi nedostaje brat, jako mi je teško. Voleo bih da je on ovde sada. Sećam se kako je palio cigaru i pričao kako jedva čeka da oženi Mihajla, a ja sam mu govorio da ga pusti da proživi. Mladencima želim puno dece i sreće u ljubavi, ako već nije imao stric, da ima on”, rekao je Hasan.

Mladoženjina majka Goca Šaulić je za Kurir danas izjavila da je ujedno i srećna i tužna.

“Ovih se dana u meni mešaju i sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila”, rekla je Goca prethodno za Kurir.

Podsetimo, Šaulićeva izabranica Marina je vlasnica privatne predškolske ustanove u Beogradu, vaspitačica je i radi u sopstvenom biznisu.

Marina je često viđana na gradskim događajima i među prijateljima ima mnogo javnosti poznatih ličnosti. No, sada se potpuno posvetila poslu kojim se bavi i ljubavi sa Mihajlom. Inače, Šaulić je za kuma izabrao Darka Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Izvor: kurir.rs