Suzana Perović pratila emisiju Sanje Marinković, pa se oglasila: “Ne mogu da slušam ovakve stvari”

|

Suzana Perović Blondi, bivša zadrugarka, gledajući emisiju “Magazin In” koju vodi Sanja Marinković, nije mogla da izdrži a da se ne oglasi povodom neslaganja sa onim što su gošće pričale.

“Hajde da ja ne mogu da vam dokažem i pokažem i da priđe vašem mozgu i da shvatite jednom da godine zaista nemaju veze sa vezom ako se ti zaista osećaš lepo. Ja sam za to da čovek ima dve mladosti, čak i tri, pogotovo ako je neko rodio sa 18 ili 20 godina, nema dalje”, napisala je Suzana i dodala:

“Za deset godina to su deca odrasla, i dalje je njena druga mladost. Treća mladost dolazi kada postaneš baba, shvatite već jednom. Ljudi, nemojte se bojati. Godine neću reći starosti jer za mene je starost u 21. veku od 65-70. Ne mogu da slušam ovakve stvari, o tome se radi zato što pogrešno razmišljate”, poručila je Blondi.

“Ako se jedan čovek, muškarac, nije bitno, ako ne radi na sebi, ako auto ne održava, tako je i sa čovekom. Moraš da budeš srećan u duši, da si postigao u životu nešto, da si stvorio decu, to je najveće bogatstvo, šta je onda ostalo – tvoja mladost! Tu znaš kada si star, kada postaneš deda ili baba, kada te neko nazove deda ili baba, to je lepo, to je lepa starost”, dodala je Perovićeva.

“Meni bi bila potrebna jedna emisija od tri sata da vam objasnim da su godine mnogo lepe i ja se ne bih menjala za one od 30 godina. Verujte mi da imam rana koje nikako da prođu. Koliko sam puta bila gladna i žedna, a sve sam jača bila. Kad bih ja držala emisiju od četiri sata shvatili biste da je život mnogo lep i kvalitetan”, zaključila je Blondi.

Izvor: espreso.co.rs