Ovako se Srbija kotira na kladionicama nakon ulaska u finale: “U ovom momentu ima šanse za sve”

|

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Teya Dora, plasirala se u finale popularnog muzičkog takmičenja. Na konferenciji za medije, koja se održala nakon završetka prve polufinalne večeri, Teya Dora je otkrila da je izvukla ljubičastu traku za finale, što znači da producenti biraju broj pod kojim će Teodora nastupiti u finalnoj noći, 11. maja.

“Tračica je lila boje, simbolično. Volela bih da dobijem broj koji ima veze sa 1. Šta god da bude, to je to”, rekla je ona.

U tvom nastupu u polufinalnoj noći ponovo se našla simbolika broja 11, koja se krila u satnici kada si nastupila. Taj broj te i dalje prati.

“Je l’ jeste? Pa eto, znala sam da ima nešto u tom broju!”, rekla je Teya Dora koju sve vreme takmičenja prate simboli.

Situacija na kladionicama “Evrovizije” se nešto promenila, a, iako je prošla u finale, Teya Dori sad predviđaju koje mesto niže, 26. poziciju u finalu.

U finale “Evrovizije 2024” iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg. Dalje nisu prošli predstavnici sledećih zemalja: Poljska, Island, Moldavija, Azerbejdžan i Australija.

Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna ubedljivo je na prvom mestu po kladionicama, te mu sada daju još veće šanse da odnese pobedu u finalu.

Izvor: espreso.co.rs