Ovde Milica i Bora prave svadbu: Mađioničari, stolice u boji zlata, a na švedskom stolu nema čega nema (FOTO)

|

Rijaliti par Bora Santana i Milica Kemez danas su izgovorili sudbonosno “da” i zvanično se obećali na večnu ljubav. Ekipa Kurira zavirila je u svečanu salu pre ceremonije i snimila u kakvom ambijentu će boraviti gosti, te kako će biti posluženi i dočekani.

Stolovi u sali su okrugli i numerisani, a krase ih stolice u boji zlata, te sve izgleda vrlo luksuzno. Svaki sto ukrašen je velikom vazom cveća, a tu je i posluženje u vidu pića i hrane.

Iako se tanjiri sa hranom nalaze na stolu, Bora i Milica nisu štedeli, te su veliki deo posluženja stavili i na švedski sto. Od salata, voća i povrća do sušija, ribe i raznih kolača.

U seli je i veliki video bim na kom se trenutno nalaze fotografije Bore i Milice, a šta će se emitovati tokom noći još uvek je tajna. Ipak, najviše je iznenadila mađioničarska oprema koja u jednom momentu uneta u svečanu salu.

“Od hrane nema čega nema, od ribe do pečenja. Ima i mađioničar najčuveniji u regionu, Piksi i Zeka, sve je kao iz bajke. Pesma za ples biće od Dragane Mirković i Ace Lukasa “Sad i zauvek”, otkrio je je jedan od ljudi iz organizacije koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: kurir.rs