Srbin na internetu tražio “normalnu devojku”: Zbog uslova koje je postavio svi ga žešće prozivaju, pazite ovo!

|

Iako danas postoje veoma popularne platforme za upoznavanje, posredstvom kojih možemo i da filtriramo ono što tražimo kod mogućeg partnera, čini se da u današnje vreme pronalazak srodne duše nikada nije bio teži.

Baš zato je jedan dečko na platformi Reddit postavio pitanje gde može da pronađe normalnu devojku, a ovo pitanje ne bi ni bilo sporno niti interesantno da termin “normalna” nije definisao na sledeći način.

– Gde tražiti normalnu devojku (da ne izlazi u klubove, ne puši, ne pije i bude lojalna) – glasilo je pitanje, nakon kojeg su usledili duhoviti i šaljivi komentari.

Tako je jedan od komentatora savetovao dotičnog momka da ovakvu žensku osobu potraži u adventističkoj crkvi, dok mu je drugi rekao da proba u osnovnoj školi, a treći je dodao da bi sreću mogao da okuša u bajkama braće Grim.

Naravno, bilo je i onih koji nisu bili cinični i sarkastični, pa su ponudili, neka logična rešenja.

“Pretpostavljam da si i ti isti takav? Dakle u biblioteci, knjižari, nekim volonterskim/aktivističkim skupovima”, jedan je pristojan komentar.

Drugi, nisu bili toliki pristojni, jer im izgleda ništa nije bilo jasno. Tako je jedan od učesnika u raspravi otvoreno izrazio svoje čuđenje, postavivši kratko pitanje: “Da li si ti normalan”?

Sve ono što ne valja u ovom pitanju i otvara nam mogućnost dalje analize sažeto je u jednom komentaru.

” Aj da ne puši i ne pije, a što jadna da ne izlazi”, najlogičnije je pitanje u komentarima.

I stvarno, hajde da razumemo potrebu jedne osobe da se ne viđa sa drugom osobom koja konzumira cigarete ili alkohol, ali stvarno nam nije jasno zašto bismo devojke koje izlaze stavili u kategoriju nenormalnih.

Nezavisno od toga da li je na delu klasičan muški primitivizam i potreba da se žena stavi stavi “pod ključ” ili se možda radi o introvertnoj osobi koja želi svoj način života da nametne partneru, sigurno je da nijedna opcija nije u redu.

Na kraju jedan od komentara bio je i onaj koji smo svi čekali : “A šta ti dečko nudiš”?

Šta god da nudi, bili to avioni i kamioni, jedno je sigurno. Nema te “normalne” devojke koju bi muškarac mogao da “zaključa”.

Izvor: espreso.co.rs