Ona je bila ljubavnica poznatog srpskog glumca: Udala se, ali svi pamte njenu aferu – sa njom je javno varao ženu (FOTO)

|

Mediji su pre par godina brujali kada je Aleksandar Srećković Kubura svojevremeno uhvaćen u preljubi. Glumac i njegova tadašnja supruga fitnes instruktorka Marijoa Savić Srećković bili su u centru skandala, nakon što ju je on prevario sa sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Naime, Petra je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona je od Kubure, mlađa punih 18 godina.

U to vreme popularni glumac viđao se sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je tada još bila studentkinja Akademije umetnosti. Upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, gde je Petra bila angažovana kao organizator, i veoma brzo su postali nerazdvojni. Osim u šetnjama gradom ovaj zaljubljeni par je viđen i u Novom Sadu na Exitu, a zajedno su se pojavili i na premijeri jednog filma.

– Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, nisam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, poznata mi je ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši – rekla je Petra povodom sve učestalijih prozivki da se viđa sa oženjenim čovekom.

Kao što su mnogi očekivali, veoma brzo je stigla vest da se Aleksandar razvodi od supruge Marije, sa kojom ima dva sina, Aleksu i Vanju.

Ali, to nije bilo dovoljno da njihova “zabranjena” ljubav opstane. Nakon raskida sa Kuburom, Petra je zavela još jednog glumca, i to mladu zvezdu serije “Crveni mesec”, Miloša Đurovića.

Danas, na njenom Instagram profilu, piše Petra Radivojević Petronijević. Udala se za Uroša Petronijevića, te je dodala drugo prezime, sa kojim je dobila dvoje dece, pa trenutno uživa u mirnom porodičnom životu.

Izvor: hellomagazin.rs