Gore društvene mreže zbog fotografije Lepe Brene: Uslikana u zagrljaju muža svoje mlađe koleginice (FOTO)

|

Već decenijama pevačica Lepa Brena nosi titulu najveće jugoslovenske zvezde, a u to vreme kada je bila na vrhuncu svoje karijere, pratio se u stopu svaki njen korak, a i ljudi su je prosto obožavali.

Upravp zbog toga svaka slika Lepe Brene iz mlađih dana koja osvane na društvenim mrežama privuče veliku pažnju javnosti, a pored njene lepote i stasa na kojim su joj mnoge žene zavidele, interesantno je i to sa kim je popularna pevačica bila u društvu.

Lepa, šarmantna i pre svega društvena, Brena se često se nalazila u društvu moćnih i poznatih muškaraca, pa je nisu zaobilazile spekulacije na konto odnosa sa mnogim prijateljima ili saradnicima, a jedna slika Lepe Brene od pre tridesetak godina, koja je sada osvanula na jednoj Instagram stranici opet je dovela u žižu javnosti.

Razlog je taj što je pevačica fotografisana u društvu poznatog estradnog menadžera Vlade Perovića koji je svojevremeno bio veoma popularan. Devedesetih godina bio je vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, a mnoge velike estradne zvezde sa njim su sarađivale, te ne čudi što je toliko bio intrigantan.

Njegovo ime se vezuje i za Breninu koleginicu Lepu Lukić sa kojom je bio u braku koji se završio na neslavan način, a takođe široj javnosti je poznat i kao muž pevačice Suzane Perović.

Iako je ova slika Lepe Brene i pomenutog menadžera nastala na prijateljskoj i poslovnoj osnovi, nije prošla nezapaženo, pa se o tome priča naširoko, a mnogima je za oko zapao i izgled folk dive iz tog perioda i lepota kojom je plenila.

Izvor: story.rs