Spustili cene, samo da nije džabe: Toma prodaje kuću i 10 ari placa za 6.500, a Zlatibor celo imanje daje za 13.000 evra

|

U Fejsbuk grupi u kojoj se oglašavaju vlasnici imanja na selu, mnogo je povoljnih oglasa za prodaju nekretnina. Ima kupaca koji traže što jeftinije a obično im budžet ne prelazi 10.000 evra i to su obično oni koji bi da iskoriste subvencije države. Takođe, dosta je i onih koji bi da se skuće za 5.000, najviše 6.000 evra.

Prodavac Tomislav je u svojoj objavi napisao da na prodaju nudi domaćinstvo – kuću s placem od 10,1 ar po ceni od 6.500 evra, na tridesetak kilometara od Novog Sada.

“Kuća je legalizovana, struja, voda, svi računi su na nuli, plac 1010 metara kvadratnih (10,1 ar), bunar u bašti. Ima dve sobe, kuhinja, kupatilo, šupe, štale itd. Cena 6.500 evra i za pravog kupca nije fiksna”, napisao je Tomislav velikim slovima uz broj telefona na koga ga kupci mogu kontaktirati. Njegova nekretnina nalazi se u Silbašu, Bačka Palanka.

Ponuda izvesnog Zlatibora koji celo imanje nudi za 13.000 evra izazvala je veliku pažnju među kupcima, a njegov oglas izgleda ovako:

“Prodajem imanje (poljoprivredno zemljiste) u selu Vrtiglav opština Mionica Srbija, površina 3.9ha (390 ari), smolnica plodna blizu reke Kolubare. Imanje čine 5 parcela, sve jedna do druge, kompleks faktički samo različiti brojevi parcela. Bunar na imanju, 6 metara dubok, 3 metra širok – rezervoar vode + gradska voda iz Mionice, struja na 100m (2 polja bandera), vlasnik uknjizeni, cena akcijska samo da nije džabe:13.000 evra fiksno. Srećna kupovina”, poručuje Zlatibor u svom oglasu.

Izvor: kurir.rs