Počinje sudski proces protiv Jovane Jeremić: Reči koje je izgovorila u jutarnjem programu mogle bi je koštati milion dinara

|

Iako mnoge javne ličnosti često u afektu najavljuju tužbe, retko ko ih zaista i podnese, ali kada je bivša zadrugarka Zerina Hećo, najavila tužbu protiv Jovane Jeremić, nije se šalila.

Da je zaista tako, Zerina je dokazala i fotografijom tužbe. Naime, Jovana Jeremić je u svojoj emisiji “Novo vikend jutro” rijaliti učesnice stavila u isti koš sa ženama koje se bave najstarijim zanatom, a na ekranu je u tom trenutku bila fotografija i jedne od rijaliti učesnica prethodnih sezona Zadruge, Zerine Atine Kandole, nekada Hećo, koja se odmah oglasila i najavila tužbu protiv voditeljke.

Zerina je tada objavila na svom Instagram profilu da je tužba pokrenuta i da će stići na radno mesto Jeremićeve, tačnije na adresu televizije Pink, a ona potražuje 1.000.000 dinara.

Zerina Hećo je juče na društvenim mrežama objavila poziv za sud koji je dobio njen advokat u svojstvu svedoka protiv Jovane.

“Konačno”, napisala je bivša zadrugarka uz ovaj dokument na osnovu kog se može videti da je prvo zakazano ročište za mirenje nakon čega će doći do samog suđenja.

Dok Zerina Hećo sve svoje postupke uredno i dokaže fotografijama dokumenata, Jovana Jeremić se o ovom slučaju ne oglašava za javnost. Kako će se njihov sudski proces završiti, pokazaće vreme.

Izvor: pulsonline.rs