Snimak koji bi Bjela i Maja rado izbrisali sa interneta: Ceo region je pričao o tome

|

Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja svoj brak brižljivo čuvaju od radoznalih očiju javnosti, i u tome su jako uspešni. Ipak, jedino što je ostalo otkriveno jeste priča kako je zapravo počela njihova ljubav.

Naime, Bjela i Maja su se u mladosti pojavili u jednoj reklami za kuhinjski nameštaj. O scenama iz reklame pričala je cela Jugoslavija, jer je bila prva među reklamama takve vrste na našim prostorima.

“Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali”, ispričao je svojevremeno glumac koji je kroz karijeru shvatio da će porodični mir sačuvati samo ako se sa ženom i decom ne bude eksponirao u javnosti.

Kada je reklama, koja je svojim scenama uzdrmala celu Jugoslaviju izašla, Dragan i Maja gradili su svoje karijere, ona kao model, a on kao glumac. Veza je zatim prerasla u skladan brak. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, a onda se posvetila majčinstvu, dok je Bjela izgradio glumačku i rediteljsku karijeru.

Kada su svoju intimu sakrili od medija, jedino što je ostalo bila je upravo reklama, o kojoj je nekada pričao ceo region, ona iz koje se rodila njihova ljubav.

Izvor: story.rs